luni, 8 iulie 2013

Pulpe de pui cu bere, usturoi si ridichi

Numar de portii: 2
Timp de prepare: 30 de minute
Ingrediente:

  • 2 pulpe de pui
  • 200 ml bere
  • 2 fire usturoi
  • 4 ridichi
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri sos soia
Mod de preparare:
  1. Pulpele se spala bine, se curata si se usuca cu ajutorul servetelelor absorbante.
  2. Se pune la incins uleiul si se adauga pulpele. 
  3. Intre timp spalam si curatam usturoiul si ridichile. Usturoiul il taiem marunt, iar ridichiile felii subtiri. Se adauga peste pulpe, lasam 1 - 2 minuite si stingem cu bere.
  4. Cand lichidul este pe jumatate evaporat adaugam sosul de soia si lasam la foc domol 5-10 minute.
Pofta buna!


6 comentarii:

  1. delicios! imi place sa folosesc sos de soia, da un gust tare bun ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi palce tare mult Laura, inlocuieste cu mai multa savoare sarea

      Ștergere
  2. Andrusca , vreau si eu , ca tare bune sunt !! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesanta combinatia! Cred ca-s tare delicioase!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Simona, mie mi-au placut chiar daca eu nu mananc ridichi never ever :)

      Ștergere