Timp de prepare: 30 de minute
Ingrediente:
- 2 pulpe de pui
- 200 ml bere
- 2 fire usturoi
- 4 ridichi
- 3 linguri ulei
- 2 linguri sos soia
Mod de preparare:
- Pulpele se spala bine, se curata si se usuca cu ajutorul servetelelor absorbante.
- Se pune la incins uleiul si se adauga pulpele.
- Intre timp spalam si curatam usturoiul si ridichile. Usturoiul il taiem marunt, iar ridichiile felii subtiri. Se adauga peste pulpe, lasam 1 - 2 minuite si stingem cu bere.
- Cand lichidul este pe jumatate evaporat adaugam sosul de soia si lasam la foc domol 5-10 minute.
delicios! imi place sa folosesc sos de soia, da un gust tare bun ;)
RăspundețiȘtergereSi mie imi palce tare mult Laura, inlocuieste cu mai multa savoare sarea
ȘtergereAndrusca , vreau si eu , ca tare bune sunt !! Te pup!
RăspundețiȘtergereHai la masa! Va asteptam cu drag
ȘtergereFoarte interesanta combinatia! Cred ca-s tare delicioase!
RăspundețiȘtergerePup
Multumesc mult Simona, mie mi-au placut chiar daca eu nu mananc ridichi never ever :)
Ștergere