Timp de preparare: 45 de minute
Ingrediente:
- 500 g carne de porc (vita sau de berbec)
- 800 g ceapa alba (5-6 cepe medii)
- 100 g unt
- 1 varf de cutit sofran
- 1 lingura miere
- 200 ml apa sau supa concetrata de legume
- sare, piper
1. Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune intr-o tigaie impreuna cu untul, inabusind-o 20 de min. Se sareaza si pipereaza dupa gust. O scoatem cu o paleta si o punem intr-un castron.
2. Adaugam carnea taiata fasii in sosul ramas in tigaie turnam supa. O lasam la fiert 20 de minute. Punem sofranul si mierea, lasand la fiert inca 5 minute.
3. Adaugam ceapa, amestecam si acoperim cu un capac. Tinem pe foc inca 10 minute.
Pofta buna!
Ce bun !! Mamaliguta ai ?:)
RăspundețiȘtergerePunem si de-o mamaliguta :D
ȘtergereAsa ceva nu se refuza neam!!! :)) Super arata!
RăspundețiȘtergerePup
Multumesc :D sa stii ca a fost tare buna, abia abia daca am reusi sa fac o poza
Ștergere