Timp de preparare: 60 minute
Ingrediente:
Aluat:
- 200 g faina
- 130 g unt
- 1/2 lingurita
- sare
- 100 g ceapa
- 115 g vinete
- 250 g muschi tiganesc
- 100 g piept de pui
- 100 g rosii proaspete
- 150 g cascaval
- 1 lingurita piper
Mod de preparare:
Aluatul:
1. Se amesteca faina cu putina sare si rozmarin. Se toarna intr-un vas iar in mijlocul ei punem untul la temperatura camerei ( eu m-am apucat tarziu de ea asa ca am incalzit putin untul in cuptorul cu microunde) si framantam bine pana cand aluatul nu se lipeste pe maini.
2. Il punem in frigider 30 de minute.
Toppingul:
1. Ceapa se spala, se curata si se taie solzisori; ciupercile spalate se taie felii subtiri, la fel si rosiile; piepptul de pui il taiem cubulete, muschiul tiganesc il taiem bastonase iar cascavalul felii. Curatam vinetele si le taiem felii.
Asamblare
1.Scoatem aluatul din frigider, il intindem pe masa de lucru, presarata cu putina faina, si-l intindem bine.
2. Asezam aluatul in tava de la cuptor, tapetata cu hartie de copt, il impungem din loc in loc cu furculita si punem toppingul: feliile de rosii, ceapa, vinetele, muschiletul si pipetul de pui. Invelim frumos cu feliile de cascaval, presaram cu putin piper si-l dam la cuptorul preincalzit la 180 C timp de 30 de minute.
Pofta buna!
Vinetele se curata si se taie ultimile pentru a nu se oxida.
Mesaj de la Laura: Eroare :))
RăspundețiȘtergerereluam :)))) bun venit in blogosfera, cel putin din partea mea :))))
RăspundețiȘtergereapetisanta pizzoasa asta :)))
va pup si va urez seara frumoasa >:d<
:)) multumesc mult laura! va pup dulce ciocolatos pe toti :-*
Ștergere