marți, 12 noiembrie 2013

Chifle umplute cu ou si piept de pui

Numar de portii: 3
Timp de preparare: 30 de minute

Am vazut la Gabi pe blog reteta asta si am furat-o si eu ca-i tare buna si usor de facut.
Ingrediente:
  • 3 chifle de graham
  • 3 oua
  • 50 g de unt
  • 20 g de cascaval
  • 1 rosie cherry
  • 30 g de piept de pui
  • 1/4 de lingurita de oregano
  • sare
  • piper
Mod de preparare:

1. Pieptul de pui il taiem cubulete si-l punem la rumenit in 20 g de unt. 
2. Taiem capacelele chiflelor si le scotem miezul cu ajutorul unei linguri.
3. Ungem bine interiorul cu unt, punem pieptul de pui, spargem oul desupra, asezam 3 felii de rosii taiate subtire si condimentam cu sare, piper si oregano.
4. Punem chiflele pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam in cuptorul preincalzit la 180 C timp de 15 - 20 de minute, apoi le scotem, presaram cascavalul si le dam din nou la cuptor pana cand se rumeneste frumos (cascavalul).

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu