Numar de portii: 2
Timp de preparare: 30 de minute
Ingerdiente
- 100 g linte rosie
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 cartof
- 1 dovlecel
- 1 lingura marar uscat
- sare si piper
Mod de preparare:
1. Se curata, se spala si se taie cubulete morcovul, cartoful si dovlecelul. Ceapa se taie marunt.
2. Legumele taiate, impreuna cu lintea si mararul uscat, se pun la fiert intr-un litru de apa timp de 20 min. Focul este mediu si oala semiacoperita.
3. Dupa cele 20 de min oala se ia de pe foc, se maruntesc cu blenderul de mana si se pune din nou pe foc pentru 3 minute. Se asezoneaza cu sare si piper.
Pofta buna!
Nota:
- Se serveste calda impreuna cu niste crutoane cu usturoi
- Putem adauga si o lingura de smantana
- Aceasta supa poate fi folosita si in diversificarea bebelusilor daca nu folosim sare si piper inca de la inceput.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu