duminică, 2 iunie 2013

PILAF COLORAT

Numar de portii: 6
Timp de preparare: sub 30 de minute

Ingrediente:

  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov mediu
  • 1 cesca de mazare fiarta
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de supa legume
  • sofran
  • curry
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

1. Ceapa si morcovul se spala bine, se curata, ceapa se taie rondele, iar morcovul cu ajutorul curatatorului de legume fasii subtiri.
2. Legumele se pun 2 minute la calit in putin ulei de masline, se adauga orezul si se lasa la prajit timp de 1 minut. Se stinge cu cele 3 cani de supa. Adaugam mazarea fiarta.
3. Se lasa la foc mic timp de 20 de minute, amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu 1 varf de cutit de sofran, curry, sare si piper.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu