Numar de portii: 6
Timp de preparare: sub 60 de minute
Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 1 punga de cuburi soia
- 2 cepe medii
- 3 catei de usturoi
- ulei de masline
- o cana de faina
- 1 lingura de marar
- sare, piper
- 2 cani cu apa
Mod de preparare:
1. Soia se pune la fiert pentru 30 de minute si apoi se lasa la scurs bine.
2. Ciupercile, ceapa si usturoiul se curata bine, se spala, ciupercile se taia in jumatate, ceapa julien si 2 catei de usturoi se taie feliute.
3. Se face un rantas cu putin ulei de masline si faina adaugata putin cate putin. Lasam timp de 2 minute pe foc si adaugam ceapa si usturoiul. Le tavalim putin prin rantas, le lasam 2 - 3 minute si adaugam ciupercile impreuna cu 2 cani cu apa Se lasa pe foc mic pana cand apa se evapora usor si prinde o consistenta cremoasa.
4. Adaugati ultimul catel de usturoi pisat bine, sare, piper si marar dupa gust si cuburile de soia. Lasati pe foc inca 5 minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu