Numar de portii: 6
Timp de preparare: sub 30 de minute
Ingrediente:
- o punga de granule soia
- 1 ceapa mare
- 3 catei de usturoi
- 300 ml supa concetrata de legume
- piciorusele de la 500 g ciuperci
- ulei de masline
- sos de soia
- 3 linguri de marar
- sare si piper
Mod de preparare:
1. Granule de soia se lasa la hidratat 15 min si apoi se lasa bine la scurs.
2. Ceapa si usturoiul, curatate, spalate si taiate maricel, se pun la calit in putin ulei de masline si putina sare. Cand ceapa devine sticloasa adaugam cozile de ciuperci.
3. Adaugam granulele de soia dupa 5 - 10 minute, le lasam pana se evapora lichidul si stingem cu supa. Se pune mararul si lasam la foc mic pana cand supa se evapora.
4. Adaugam sosul de soia si asezonam cu pipier si sare(daca mai este nevoie).
5. Se marunteste in blender si se serveste rece.
Si pe mine ma batea gandul ieri sa iau o punga de boabe pentru pate, dar daca confirmi ca-i delicios atunci e cazul sa-l fac si eu. :)
RăspundețiȘtergere:D asa de bun ca nu am mai avut eu rabdare sa fac poza
Ștergere