Numar de portii: 20
Timp de preparare: sub 30 de minute
Pentru ca era foarte tarziu in noapte, foietajul deja il taiasem fasii pentru carnaciori si ei s-au gandit sa-mi faca o surpriza si s-au imbracat intr-o chestie tare dubioasa, a trebuit sa improvizez. Ce a iesit..
Ingrediente:
- jumatate de aluat foietaj
- 5 felii groase de salam victoria
- 250 ml sos de rosii (facut in casa) sau ketchup
Mod de preparare:
1. Lasati la dezghetat aluatul, iar cand este bine dezghetat, presarati faina pe masa de lucru, il intindeti putin si apoi il taiati fasii lungi groase de 3 cm.
2. Salamul se taie marunt ( eu am folosit blender-ul) si se amesteca cu sosul de rosii sau ketchup.
3. Ungeti cu acest amestec fasiile de aluat, impletiti-le in doua.
4. Tapetati o tava cu hartie de copt si dati-le la cuptorul preincalzit la 180 C timp de 25 minute.
Pofta buna!
Nu va pot spune ca acest 'experiment' a fost extrem de apreciat ;)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu