marți, 1 octombrie 2013

Pui cu lapte si stafide

Numar de portii: 2
Timp de prepaparare: 1 ora
Ca sa nu ma plictisesc in bucatatarie mai facem cateva experimente :D 

Ingrediente:
  • 2 pulpe de pui
  • 2 aripioare
  • 500 ml de lapte
  • 50 g de unt
  • 25 g stafide
  • 1 varf de cutit de praf lemongrass
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita de oregano
Mod de preparare:

1. Spalati pulpele si aripile, apoi lasati-le la uscat pe un prosop absorbant.
2. Topiti untul la foc domol, adaugati carnea, lasati-o sa se rumeneasca frumos pe ambele parti, adaugati laptele. Lasati sa fiarba totul la foc moderat.
3. Cand laptele se evapora la jumatate adaugati stafidele, sarea, piperul, oregano si lemongrass.
4. Se poate servi cand lichidul este aproape evaporat si carnea bine patrunsa. 

Pofta Buna!

Pont:
Daca vi se pare prea dulce puteti adauga mai mult praf de lemongrass

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu