Timp de preparare: 60 de minute
Am fost o norocoasa si am castigat niste branza absolut delicioasa! Eu nu sunt mare fan branza insa aceasta....yammy
Ingrediente:
- 150 g fasole verde
- 2 morcovi medii
- 1 ceapa mare
- 6 oua
- 30 g branza Islo de la Milkana
- 40 g branza cu mucegai Camberet
- sare
Mod de preparare:
1. Spalati si curatati de codite fasolele. Puneti-le la fiert in apa clocotita timp de 15 minute, apoi lasati-le la scurs
2. Curatati morcovii si ceapa, taiati-le marunt, folosind robotul de bucatarie, caliti-le in putin ulei incins.
3. Cand ceapa devine sticloasa adaugati fasolele, lasandu-le la foc mediu inca 15 minute.
4. Intr-un vas de yena mediu spargeti ouale, amestecati-le bine cu putina sare, adaugati ceapa, morcovii si fasolea.
5. Taiati cubulete delicioasa branza Islo si branza Camberet, puneti-le peste celelete ingrediente, amestecati usor si dati totul in cuptorul peincalzit la 170 C timp de 30 de minute.
Pofta buna!
Ponturi:
2. Curatati morcovii si ceapa, taiati-le marunt, folosind robotul de bucatarie, caliti-le in putin ulei incins.
3. Cand ceapa devine sticloasa adaugati fasolele, lasandu-le la foc mediu inca 15 minute.
4. Intr-un vas de yena mediu spargeti ouale, amestecati-le bine cu putina sare, adaugati ceapa, morcovii si fasolea.
5. Taiati cubulete delicioasa branza Islo si branza Camberet, puneti-le peste celelete ingrediente, amestecati usor si dati totul in cuptorul peincalzit la 170 C timp de 30 de minute.
Pofta buna!
Ponturi:
1. Nu puneti prea multa sare deoarece branza Islo este un pic sarata.
2. Nu am folosit alte condimente deoarece am vrut sa ievidentiez gustul branzei cu mucegai.
2. Nu am folosit alte condimente deoarece am vrut sa ievidentiez gustul branzei cu mucegai.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu