Numar de portii: 6
Timp de preparare: sub 60 de minute
Ingrediente- 100 g granule soia
- 200 g de ciuperci
- 2 cepe mari
- 6 catei de usturoi
- 1 morcov mare
- 3 linguri de faina
- 3 linguri de gris
- 3 linguri de pesmet
- 1 lingura de marar uscat
- sare si piper
- ulei
1. Soia se pune la fiert in apa cu sare timp de 30 de minute.
2. Curatam si spalam ciupercile, ceapa, usturoiul si morcovul, apoi le tocam marunt - eu am folosit blenderul.
3. Ceapa si usturoiul se calesc cu putin praf de sare-sa nu se arda-, adaugam morcovul si ciupercile lasandu-le la innabusit timp de 5 - 10 minute.
4. Legumele se amesteca cu granulele de soia scurse bine, faina, gris, pesmet, marar, piper si sare dupa gust ( pesmetul este deja sarat asa ca nu mai adaugam foarte mult)
5. Piftele formate se prajesc in ulei incins si se scot pe servetele absorbate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu