duminică, 2 iunie 2013

BRIOSE PICANTE CU BRANZA DE VACI

Numar de portii: 12
Timp de preparare: 60 de minute


Ingrediente:
  • 100 g sunca presata
  • 1 ceapa mica
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri ulei
  • 150 g branza de vaci
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 g ardei in otet
  • 1 lingura marar uscat
  • sare si boia de ardei iute dupa gust
Mod de preparare:

1. Amestecam laptele, smantana, uleiul si ouale unul cate unul.
2. Adaugam faina cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt amestecand incontinuu.
3. Apoi introducem sunca presata, ceapa, ardeiul (taiate marunt - eu am folosit blenderul), branza de vaci, mararul, sare si boia.
4. Cu aceasta compozitie rezultata umplem formele a 12 briose unse bine cu unt si le introducem in cuptorul preincalzit la 170 C si asteptam 30 de minute.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu