sâmbătă, 1 iunie 2013

SUPA CREMA CU OU

Numar de portii: 1
Timp de preparare: peste120 de minute

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 1 cartof mic
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa
  • o bucatica de telina
  • o bucatica radacina patrunjel
  • 1 galbenus de ou proaspat
  • 1 lingurita de branza fara sare

Mod de preparare:

1. Se curata doveceul, cartoful, morcovul, ceapa, telina si radacina de patrunjel. Se taie cubulete si se pun la fiert in 500-800 ml de apa timp de 120 de minute la foc mic si semiacoperit.
2. Oul il punem la fiert, timp de 15-20 de min.
3. Cand legumele sunt fierte bine le tocam marunt in blender impreuna cu galbenusul fiert tare si cu o lingura de branza fara sare. Se mai adauga supa pentru a crea consistenta dorita.
Nu ramane decat sa vedeti cum mogaldeata savureaza acesta supita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu