Numar de portii: 1
Timp preparare: 30 minute
Ingrediente:
Omleta
- 1 galbenus
- 60 ml lapte formula preparat
- 2 linguri de branza fara sare
- 20 ml apa
Piure de mazare cu spanac
- 30 g mazare
- 1 legatura spanac
- 1 fir mic de ceapa
- 3 linguri de branza fara sare
Mod de preparare:
Omleta:
1. Intr-o tigaie ce nu se lipeste puteti apa la infierbantat.
2. Amestecati galbenusul de ou cu laptele preparat ( la 60 ml apa 2 masuri de lapte), branza si puneti-le in tigaia cu apa fierbinte. Lasati la foc mic 10 minute si inca 10 - 15 minute la foc iute. Se amesteca din cand in cand.
Piure de mazare:
1. Spalati bine spanacul si ceapa, lasati-le la uscat pe un prosop absorbant si apoi taiati-le marisor.
2. Intre timp puneti la fiert 300 ml de apa, cand incepe sa clocoteasca adaugati mazarea, spanacul si ceapa. Lasati-le pe foc 20 - 25 de minute.
3. Cand au fiert scurgeti excesul de apa, adaugati lingurile de branza si mixati cu blenderul vertical.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu