sâmbătă, 1 iunie 2013

OMLETA CU PIURE DE MAZARE SI SPANAC


Numar de portii: 1
Timp preparare: 30 minute

Ingrediente:

Omleta
  • 1 galbenus
  • 60 ml lapte formula preparat
  • 2 linguri de branza fara sare
  • 20 ml apa

Piure de mazare cu spanac
  • 30 g mazare
  • 1 legatura spanac
  • 1 fir mic de ceapa
  • 3 linguri de branza fara sare

Mod de preparare:


Omleta:
1. Intr-o tigaie ce nu se lipeste puteti apa la infierbantat.
2. Amestecati galbenusul de ou cu laptele preparat ( la 60 ml apa 2 masuri de lapte), branza si puneti-le in tigaia cu apa fierbinte. Lasati la foc mic 10 minute si inca 10 - 15 minute la foc iute. Se amesteca din cand in cand.

Piure de mazare:
1. Spalati bine spanacul si ceapa, lasati-le la uscat pe un prosop absorbant si apoi taiati-le marisor.
2. Intre timp puneti la fiert 300 ml de apa, cand incepe sa clocoteasca adaugati mazarea, spanacul si ceapa. Lasati-le pe foc 20 - 25 de minute.
3. Cand au fiert scurgeti excesul de apa, adaugati lingurile de branza si mixati cu blenderul vertical.
Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu